Call-4us

Call-4us is een jong en dynamisch facilitair contact center dat zich richt op kwalitatief klantcontact in de breedste zin van het woord. Het bedrijf bevindt zich op de eerste verdieping van Royal en kijkt uit op de Aku fonteinen op het Gele rijdersplein.

 BEKIJK WEBSITE

De Gelderlander

De Gelderlander is het grootste regionale dagblad van Nederland en onderdeel van Persgroep Nederland. De redactie en commerciële afdeling van de edities Arnhem, Betuwe en Veluwezoom bevinden zich op de eerste etage van Royal. Ook bevindt zich hier de redactie van diverse huis-aan-huisbladen.  

Bekijk website

Sansa Business

Sansa Business B.V. is een management adviesbureau op financieel, facilitair en organisatorisch gebied. Daarnaast houdt zij zich bezig met vastgoed- en investeringsactiviteiten, waaronder het beheer van ROYAL.

Sansa deelt haar kantoor met adviesbureau JMA B.V. en Business Consultancy China B.V. (BCC) dat al ruim 20 jaar actief is in China.

Perplex

Perplex is een internet- én internetmarketingbureau. Perplex helpt bij het uitdenken en realiseren van digitale media, het vindbaar maken van websites en optimaliseren van online resultaat. Het kantoor van Perplex is gevestigd op de eerste etage van Royal en heeft een spectaculair ontwerp met o.a. een zwevend plafond en een glazen balkon.

Bekijk website

Regionaal Instituut Dyslexie (RID)

Het Regionaal Instituut voor Dyslexie (RID) is dé specialist in onderzoek naar en behandeling van dyslexie en dyscalculie.

Door goede begeleiding zorgen zij ervoor dat de ware talenten naar boven komen. Ze werken nauw samen met RIOzorg.

RID is gevestigd in het penthouse op de bovenste verdieping van Royal.

BEKIJK WEBSITE

RIOzorg

Het Regionaal Instituut voor Ontwikkelingsproblemen (RIOzorg) onderzoekt en behandelt kinderen tussen de 4 en 18 jaar met gedrag- en leerproblemen. Ze hebben verschillende vestigingen door heel Nederland en werken nauw samen met RID.

De Arnhemse vestiging van RIOzorg bevindt zich op de begane grond van Royal aan de zijde van de Jansbinnensingel.

BEKIJK WEBSITE

Stan & Co

Op de begane grond van Royal is STAN & CO gevestigd: een knooppunt en hangout tegelijk. De perfecte plaats voor gezelligheid, eten, terras en vrienden.

Bekijk website

Loetje

Loetje bevindt zich op de begane grond aan de zijde van de AKU fonteinen. Het gezellige restaurant staat bekend om de lekkerste biefstuk van Nederland!

Bekijk website

 

 

Nenova IT

Nenova IT is een onafhankelijke consultancy specialist, gespecialiseerd in safety, security en control rooms. Een enthousiast en gedreven team, dat zich onderscheid in hulpverlening, beveiliging, incident- en crisismanagement. Het kantoor van Nenova IT is gevestigd op de eerste verdieping van Royal met uitzicht op de Aku fonteinen. 

BEKIJK WEBSITE

 

BEDRIJVEN ROYAL

De huidige huurders van Royal houden zich met uiteenlopende activiteiten bezig. Van individuele begeleiding tot collectieve actualiteit en van digitale communicatie tot internationaal ondernemen. Samen maken de huurders van Royal een levend gebouw. 

 

Contact

Royal is onderdeel van Sansa Business B.V. Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Sansa Business B.V.
Willemsplein 46
6811KD Arnhem
Adres
Willemsplein 46
6811KD Arnhem